.
Girona Patina; Objectiu Xina

El nostre objectiu

Qui som?

Som un equip de patinatge artístic grup xou, amb 26 patinadores i 52 patins... un equip sobre rodes! I tenim un cos tècnic molt potent, amb una entrenadora i dues segones entrenadores. En total, 28 persones que treballen per dur a la pista uns espectacles en els que es fusionen esport, música, art, interpretació ... 

Què hem aconseguit?
Ara fa 8 anys que vàrem començar en la modalitat de grups xou i,any rere any, hem treballat de valent fins aconseguir tocar el cel: terceres del món a Cali, Colòmbia, la temporada 2015, i segones al Campionat Mundial 2016 de Novara, Itàlia.

Però, ho fem tot nosaltres soles?
No! Darrera de cada xou hi ha la feina de qui no patina però treballa hores i hores perquè tot surti bé i no ens falti mai de res: la comissió de xou, la delegada de l'equip i la junta del club. 

Qui més tenim?
La claca! Una gran afició fidel que sempre ens fa costat, ara que hem pogut arribar al podi mundial i quan les coses eren més difícils, sempre... sempre omplint la grada del nostre color vermell i d'entusiasme.

I, tots plegats, a qui representem?
Al nostre club, el CPA Girona, amb 8 anys d'història com a entitat, però amb un llarg recorregut anterior com a secció del Club Hoquei Girona, que ara compta amb més de 120 esportistes i que ha aconseguit situar-se en l'elit del patinatge artístic en pocs anys. 

Quin és el nostre objectiu?
Tots, patinadores, entrenadores, col·laboradors i afició, volem arribar a la Xina! Volem patinar al Campionat Mundial de Patinatge Artístic de Nanjing, al costat dels millors equips de xou del món. Volem ser-hi i estem preparats, però necessitem fons per arribar-hi, per poder representar amb orgull i passió la ciutat de Girona al món.